Tisztelt Szerkesztőség!

Az egyiptomi buszbaleset miatt azonnali gyűjtést hirdetünk az áldozatok hozzátartozói, illetve a sérültek számára. Kérjük az Önök szerkesztőségét is, hogy kapcsolódó híradásaikhoz folyamatosan szerkesszék hozzá az alábbi három mondatot azért, hogy a gyűjtés eredményességét elősegítsék:

„A (az Önök médiumának neve) támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak családtagjai, illetve sérültjei számára. Nézőink/hallgatóink/olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar karitatív szervezeten keresztül. Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat!”

Köszönet szerkesztőségük minden felelősségteljes munkatársának, aki a rászorultakon így segít!

A Nemzeti Segélyvonal Kuratóriuma:

Écsy Gábor (soros elnök), országos karitász igazgató, Katolikus Karitász
Lehel László igazgató, Magyar Ökumenikus Segélyszervezet
Kozma Imre elnök, Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Selymes Erik főigazgató, Magyar Vöröskereszt
Szenczy Sándor elnök, Magyar Baptista Szeretetszolgálat
Dr. Tatár Attila tü. altábornagy , Belügyminisztérium
Debrei Csaba vezérigazgató, Hírtőzsde Holding Zrt.


A gyűjtőszámláló állása, a telefonhívások számának alakulása folyamatosan ellenőrizhető a www.nsv.hu honlapon. A tévécsatornák számára a gyűjtőszámláló képernyőre helyezhető a következő linkek segítségével: http://nsv.hu/nsvszamlaloajax.php;   http://nsv.hu/nsvszamlalo.php. Tapasztalataink szerint ez a létező leghatékonyabb mozgósítási forma.

Emlékeztetőül: több mint 600 millió forintot gyűjtöttünk a média segítségével a Nemzeti Segélyvonalon keresztül a 2010. évi árvizek és a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára.

Kapcsolat:

Baranyó Csaba ügyvivő

ugyvivo@nsv.hu

20/379-3622

 

Az aktuális támogatás sajtóanyagai:

Flash bannerek: Letöltés
GIF bannerek: Letöltés

Hiba (into)[insert into logs (user_id,userip,http_user_agent,topic_id,time,phpsessid) values ('4','18.208.132.33','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','431','1590538990','eb076788b8f3c91effe22bfdf3a9c2ab')]: Duplicate entry '1507576' for key 1