Tisztelt Adományozó!

A Nemzeti Segélyvonal részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank által üzemeltetett fizetőoldalra, és a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a Nemzeti Segélyvonal oldalán. A Nemzeti Segélyvonal az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉSHEZ AZ ALÁBBI ADATOKRA LESZ SZÜKSÉGE, KÉRJÜK, KÉSZÍTSE ELŐ KÁRTYÁJÁT:

  • Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
  • Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)
  • Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2 vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizetőoldalon található erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen adományozhat Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz.
  • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.
KÉRJÜK, ADJA MEG, MEKKORA FORINTÖSSZEGGEL KÍVÁNJA TÁMOGATNI A NEMZETI SEGÉLYVONAL GYŰJTÉSI CÉLJÁT:

Hiba (into)[insert into logs (user_id,userip,http_user_agent,topic_id,time,phpsessid) values ('4','3.226.243.36','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','447','1585672333','20e476129c61644e308421be11b99437')]: Duplicate entry '1507576' for key 1